Autor Entitats
17 Desembre 2013 a 09:39

El projecte de mobilitat jove Interjob4youth a la Setmana Global de l’Emprenedoria de Grècia

Imatge cedida per CECOT

Imatge cedida per CECOT

En el marc de la Setmana Global de l’Emprenedoria de Grècia, dut a terme l’última setmana de novembre, es van organitzar un cicle de conferències temàtiques entre les quals es van tractra els temes de la mobilitat i l’ocupabilitat a Europa. Anna Delclòs, directora de la Fundació Cecot Persona i Treball, va oferir una ponència de presentació del projecte Interjob4youth a les instal·lacions de la Universitat de Macedònia, a la ciutat de Tessalònica.

Es tracta d’un projecte Leonardo Da Vinci d’innovació i transferència multilateral que prioritza el desenvolupament i transferència de mobilitat en la formació per a l’ocupació i que té com a objectiu la creació d’una plataforma electrònica d’intermediació laboral on tant empreses com joves puguin satisfer les seves necessitats professionals.

L’Interjob4youth s’estructura en sis paquets de treball per tal de transferir i millorar la metodologia i el funcionament de la plataforma de professionals a l’exterior de la Cecot; desenvolupar un kit de recursos amb eines per als centres de recerca de feina amb la finalitat que els joves adquireixin experiència laboral; dissenyar un programa de formació per tal de capacitar consultors i agents d’intermediació; aplicar una prova pilot; dissenyar un model d’indicadors per al seguiment i avaluació de la qualitat del servei; disseminar els resultats.

 

Switch to mobile version