Autor Waterpolo
20 Desembre 2013 a 14:00

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa juga a casa davant del CN Madrid Moscardó

És el darrer partit de l’any

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa jugarà aquest dissabte a casa, a les 16h, davant el CN Madrid Moscardó, en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, l’últim d’aquest any. Es tracta d’un enfrontament vital per a les aspiracions de l’equip egarenc, que es troba actualment 6è amb 11 punts.

El conjunt terrassenc té el problema de l’estat físic de María Cifuentes, que per molèsties a l’espatlla esquerra no estarà en plenes condicions. El tècnic local, Xavi Pérez, avisa de la dificultat del partit: “la classificació actual del Moscardó és enganyosa, ja que ha tingut un calendari més complicat que el nostre. Cal tenir en compte que és el tercer classificat de la temporada passada i que conserva el bloc“. L’entrenador apunta a la concentració defensiva com a factor determinant per desequilibrar un matx que creu que serà “molt igualat“. Pérez comenta que és un partit important perquè “després, només ens quedarà el Mediterrani abans del final de la primera volta, de manera que són punts molt necessaris”.

El Madrid Moscardó, dirigit per Francisco Javier Pareja, compta amb grans figures. La més important és Laura López, campiona del món a Barcelona i plata olímpica a Londres. A l’equip madrileny també hi juga la portera Patricia Herrera, una altra campiona del món que, a més, va ser subcampiona del món júnior juntament amb la seva companya Mar Pastor. Totes tres seran grans rivals del CN Terrassa.

Switch to mobile version