Autor Entitats
17 Desembre 2013 a 11:00

Els Iaioflautes de Terrassa organitzaran una Fira d’Entitats

Hi participaran partits polítics, sindicats i entitats socials

Imatge del web Iaioflautes de Terrassa

Imatge del web Iaioflautes de Terrassa

Els Iaioflautes de Terrassa organitzaran una Fira d’Entitats el proper 4 de gener sota el nom Salvem les Pensions.

A la Fira s’hi instal·laran diferents parades per als partits polítics, organitzacions sindicals i entitats socials per tal que cada grup informi a la ciutadania sobre la seva proposta entorn a la Llei de Pensions i les accions per assegurar una pensió digna a les persones jubilades.

La fira començarà a les 10h fins les 14h i es reprendrà a la tarda de 16:30h a 20h a la Plaça Vella. Paral·lelament es faran intervencions des de l’escenari de la plaça en les quals un representant de cada entitat podrà anunciar les seves propostes sempre sota el lema Salvem les Pensions. Entre els diferents parlaments es faran actuacions artístiques.

Switch to mobile version