Autor Futbol
17 Desembre 2013 a 16:56

Empat sense gols del Terrassa FC

L’expulsió de Dot va condicionar als egarencs

CF Terrassa 650

Terrassa FC  0   –  Castelldefels  0

Terrassa FC: Ortega, Dot, Perez, Victorio, Gonzalez, Umpierrez, Fernandez (Romo), Batanero (Alvarez), Fuentes (Segarra), Alejandro, Montoro

UE Castelldefels: Conesa, Pastells, Martinez, Grau, Camps, Sanchez, Prieto (Grieto), Cortes (Roige), Cervantes, Braz De Oliveira, Cano

Àrbitres: JM Vico, Alberto Madrigal i Santiago López

Crònica

El Terrassa FC va empatar a 0 davant la Unió Esportiva Castelldefels en la 17a jornada de lliga, la última d’aquest any a l’Olímpic.

Els de Miki Carrillo van realitzar un partit mediocre, tot i així s’haguessin pogut endur la victòria, però l’expulsió de Dot a la segona part va condicionar el joc del egarencs. Tot i l’empat els de Terrassa es mantenen en zona de play-off.

La millor oportunitat va ser per Gallar que va enviar ben aviat una pilota al travesser. Les actuacions dl porter visitant, que ho van parar tot van impedir que el Terrassa FC s’avancés en el marcador. La millor ocasió pels de Castelldefels va ser per Sergio Prieto que al minut 45 va rematar una pilota que va sortir a córner.

A la segona part l’equip visitant va arribar més a porteria. Si això li summe l’expulsió de Dot per doble amonestació en el minut 25, les opcions egarenques es van veure dràsticament reduïdes. El partit se’l va poder endur qualsevol dels dos equips, però al final repartiment de punts que no deixava content a ningú.

 

Switch to mobile version