Autor Opinió
30 Desembre 2013 a 14:00

Excuses barates de CIU

koko2012

Fa un grapat d’anys que Felip Puig, com a conseller del govern de CIU a les hores, va inaugurar un cartell anunciant les obres del perllongament de la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Terrassa.

Una idea excel·lent i molt ben rebuda per la ciutadania terrassenca. El problema es que aquest cartell que es va inaugurar en una campanya electoral, es va quedar en això, només un cartell, després no van fer res més.

Va ser quan va entrar a governar Pasqual Maragall quan es van iniciar les obres, que per cert van requerir un projecte nou, el que havien preparat des del govern de CIU no servia per res.

Cal deixar clar que h a estat durant el període de govern tripartit quan la construcció d’aquesta infraestructura ha donat un salt quantitatiu i qualitatiu i quan ja faltava poc per acabar-la, va tornar a governar CIU i es van tornar a aturar les obres del metro de Terrassa.

Les excuses, variades, però sempre culpa del tripartit,  l’herència rebuda, excusa molt usada per les dretes, tant la  espanyola com la catalana, sembla ser que s’estava ensorrant el mon per culpa del projecte del metro de Terrassa, fins i tot les finances de  la Generalitat estaven en perill.

Que CIU presumeixi de salvar aquestes obres quan el que ha fet sempre ha estat aturar-les o endarrerir-les, es del tot patètic i inacceptable. Que CIU parli de demagògia i populisme quan van protagonitzar un espectacle lamentable inaugurant un cartell en plena campanya electoral i no fent res més, és si més no curiós.

Potser el Sr. Rull es pensa que els terrassencs i terrassenques som limitats i que no ens adonarem que CIU no es pot permetre tenir aturades per més temps, unes obres que estan tant avançades i que son tant reclamades per la ciutadania i ara en volen vendre una moto que no se la creuen ni ells.

 

Josep Portero

Membre de l’Executiva Local del PSC de Terrassa

 

Switch to mobile version