Autor Entitats
16 Desembre 2013 a 10:00

Èxit de participació en l’acte de Parkinson ARA amb motiu de La Marató

Es van recaptar 1.182’35 euros

Imatge cedida per l'Associació Parkinson ARA

Imatge cedida per l’Associació Parkinson ARA

L’Associació Parkinson ARA, amb la col·laboració del Club Natació Terrassa, va organitzar ahir un acte solidari amb l’objectiu de recaptar fons per La Marató de TV3. L’acte va tenir una durada de dues hores, durant les quals van assistir-hi més de 300 persones. També hi van ser presents Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, i diferents regidors de l’Ajuntament. En total es van recaptar 1.182’35 euros.

Imatge cedida per l'Associació Parkinson ARA

Imatge cedida per l’Associació Parkinson ARA

A les 12h es va donar el tret de sortida de les activitats. El pintor Alfons Cruz es va submergir a la piscina olímpica per pintar el quadre El Tremolor sota l’aigua, obra que va ser subhastada al final. Tots aquells que volien, es van poder submergir a la piscina per seguir en viu l’evolució del quadre, gràcies a la col·laboració de l’escola de submarinisme Dofí Blau.

La jornada es va amenitzar amb el concert de la coral terrassenca Tons i Sons i la coral Mig To d’Igualada. A més, dues parelles de l’Estudi Impuls Dansa van fer una exhibició de ball on hi van participar una noia amb Síndrome de Down i una altra en cadira de rodes.

L’actor Pere Arquillué també hi va participar llegint un text sobre les malalties neurodegeneratives, eix central de La Marató d’enguany, les persones que les pateixen i la importància de la solidaritat.

Switch to mobile version