Autor Societat
5 Desembre 2013 a 15:00

Figures 3D de LED decoraran els carrers de Rubí durant el Nadal

L’enllumenat s’ha instal·lat a 82 punts de la ciutat

Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Aquesta setmana es farà l’encesa de l’enllumenat de Nadal a 82 carrers i places de Rubí. Entre els punts de llum més transitats hi destaquen l’avinguda de Barcelona, el passeig Francesc Macià, els carrers Doctor Robert, Maximí Fornés, Sant Cugat i Nostra Senyora Lurdes, l’accés a les urbanitzacions, el barri El Pinar, la plaça de Pere Aguilera, els voltants del Mercat Municipal i la plaça del Doctor Guardiet, entre d’altres.

Com l’any passat, l’Ajuntament ha apostat per un enllumenat de LED, però amb la novetat que enguany s’han ubicat unes noves figures 3D a l’illa de vianants, entre l’avinguda Barcelona i el passeig Francesc Macià per la plaça Pearson i el carrer Rafael Casanova. D’aquesta manera, s’impulsa l’estalvi energètic amb la reducció de la despesa. Els comerciants també han rebut lluminàries amb aquesta tecnologia per tal que llueixin a les façanes dels comerços.

L’horari d’encesa dels llums serà de 18h a 22:30h, fins el dia 6 de gener. Els dies 5, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de desembre i 4 de gener els llums estaran encesos fins les 00:30h. Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener restaran fins les 4h.

Amb la idea d’impulsar l’estalvi, l’Ajuntament de Rubí també ha organitzat uns tallers dins la campanya Fes teu el Nadal en els quals les persones participants han realitzat elements nadalencs a partir de materials reciclats. En els tallers d’enguany hi ha participat 180 persones, tot i que el primer es va haver de suspendre a causa de la pluja, quan se celebrava la REfira.  Amb els ornaments fets s’han guarnit dos arbres nadalencs a la plaça Pere Aguilera i al Mercat Municipal.

Switch to mobile version