Autor Societat
16 Desembre 2013 a 17:45

Furt d’un gos a la terrassa d’un bar

Amb la videovigilància es va poder identificar l’autora dels fets

vehiclespolicia1_webAjuntament

Ahir al vespre els clients d’un bar van comunicar a la policia que una persona els havia robat el gos. El matrimoni estava assegut a ala terrassa del bar, així que quan van anar a pagar una noia es va acostar al gos, el va deslligar i se’l va endur. Les càmeres de vigilància van captar les imatges de la noia, que es va dirigir cap al carrer d’Emperadriu Eugenia. A través de les imatges de videovigilància, el propietari del bar va poder identificar la noia i va senyalar que vivia a l’avinguda Abat Marcet. El matrimoni es va adreçar al lloc, però ningú els obria la porta. També hi va acudir una dotació policial, indicant que la noia no vivia allà. Tot i així, més tard un home va respondre a la trucada del domicili dient que ell no hi tenia res a veure. Va ser llavors quan la policia va  localitzar la noia i van fer que els acompanyés al seu pis, on no hi havia cap gos. El matrimoni presentarà una denúncia per furt.

Baralla al replà d’un edifici del carrer de la Rutlla

La mitjanit de dissabte es va produir una baralla al replà d’un pis del carrer de la Rutlla. Els veïns de l’habitatge van avisar la policia comunicant que sentien crits i trencadissa de vidres. Una persona va ocasionar danys al vidre de l’ascensor donant-hi un cop de puny i per això tenia la mà dreta plena de sang. L’ambulància el va atendre al lloc i posteriorment el va traslladar a la Mútua de Terrassa. L’autor dels fets es trobava sota els efectes de l’alcohol i les drogues i, segons van dir els veïns, es tractava d’un home problemàtic. Se’l va imputar per una falta de danys per la qual els veïns van manifestar que presentarien una denúncia. També se li va efectuar una denúncia administrativa per falta de respecte als agents, per no respectar el descans dels veïns i portar animals perillosos sense lligar ni amb morrió.

Switch to mobile version