Autor Política
3 Desembre 2013 a 11:30

ICV-EUiA vol alternatives al Quart Cinturó

Imatge cedida per ICV -EUiA

Imatge cedida per ICV -EUiA

La diputada del Vallès Occidental, Marta Ribas, va manifestar ahir que ICV-EUiA estan en contra del Quart Cinturó i que durant els propers dies preguntaran a Santi vila, Conseller de Territori i Sostenibilitat, sobre els motius que l’han portat a demanar, de nou, que s’executi una obra que, segons ella,”va ser dissenyat al franquisme”.

La diputada vallesana ha remarcat el canvi d’actitud del Conseller Vila quan, el passat mes de maig, defensava que el “Quart cinturó no obeïa ni a necessitats actuals, ni a una bona planificació”. Ara tot ha canviat i el Conseller, juntament amb alcaldes de la comarca van reclamar que es torni dur a terme aquest projecte.

Ribas ha recordat al Conseller i en particular a l’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que no compta amb el suport dels seus regidors/es per realitzar el Quart Cinturó, i s’ha mostrat contrariada amb el suport que aquest hi va donar assistint: “l’Alcalde de Terrassa ni tant sols compta amb el suport de tot el seu govern, ja que els regidors d’ICV-EUiA són contraris al Quart Cinturó”.

Alternatives

En aquest sentit els ecosocialistes han admès la necessitat de millorar algunes de les infraestructures i les connexions entre el Vallès i el Baix Llobregat. Marta Riba s’ha mostrat favorable a que el tram entre Viladecavalls i Olesa es finalitzi. Proposen també la realització d’un eix ferroviari de mercaderies i passatgers i millorar “les connexions entre FGC i Renfe “ a més d’assumir “la proposta de Fem Vallès de connexió de quatre trams ferroviaris”.

ICV-EUiA s’ha mostrat favorable també de millorar les connexions entre Sabadell i Castellar amb la construcció d’una connexió entre la Ronda Oest i la B-124. “Fer-ho d’aquesta manera serà més econòmic, eficient i ràpid que com ho planteja el Conseller Vila”, ha concloc Ribas.

Switch to mobile version