Autor Handbol
24 Desembre 2013 a 17:44

Important victòria del Handbol Terrassa

Primera derrota a casa del Esplugues

Handbol Terrassa

CH Esplugues  23  –  Handbol Terrassa  25

CH Esplugues: Marcé, Elias, Gomà, Ochoa, ghazal, Martinez, Clave // Ramirez, Perez, Garbey, Piferrer, Lorca, Francis, Gea

Handbol Terrassa: Martínez, Guardeño, Serrano, Comellas, Valdivia, Andreu, Navarro // Algón, Ros, León, García, Oliva, Navarro, López

Marcador (cada 5 min)

1a part:                3-2         5-5         6-8         9-9         11-9       12-13

2a part:                14-14     15-14     16-18     19-19     19-23     23-25

Àrbitre: Fabra i Ribas

Crònica

El Handbol Terrassa va aconseguir trencar la mala ratxa de 4 derrotes consecutives a costa del CH Esplugues, un dels equips de la part alta de la classificació i que fins aleshores no havia perdut cap partit a casa.

Els de Terrassa, sense fer un partit brillant, van realitzar una gran defensa, tant pressionant com d’anticipació, que va ofegar al rival.

El partit va començar amb igualtat, amb petites avantatges que anaven dels dos als tres gols, arribant al descans amb el resultat de 12 a 13 pels egarencs, que en comparació als últims partits evidenciaven una millora en consistència i continuïtat.

A la represa, els locals van sortir a per totes i es van fer amb el control del partit durant els deu primers minuts, tot i la solidesa defensiva dels de Terrassa. Al min. 10 el resultat era de 15 a 14. A partir d’aquí, gràcies a la defensa i a la millora física el Terrassa va començar a dominar la dinàmica del partit. Els d’Esplugues van començar a perdre les idees en atac i només era capaç de fer gol en situacions extremes. Això i un arbitratge que va penalitzar molt al Terrassa va fer que el marcador fos igualat, arribant al min. 20 al 19 a19. A partir d’aquí el Terrassa va fer patent la seva superioritat i amb un  parcial de 0 a 4 va encarar el partit. L’Esplugues va arreglar el marcador en els últims instants gràcies a que el Terrassa va jugar l’últim minut amb tres jugadors.

Una victòria necessària i oportuna, que fa encarar la segona part de la temporada i les vacances de Nadal amb unamajor tranquil•litat.

El proper partit serà a Can Jofresa el diumenge 12 a les 12.30h contra el CH Joventut Mataró.

Switch to mobile version