Autor Societat
31 Desembre 2013 a 16:00

Incendi a l’interior d’un habitatge del carrer Pare Llaurador

La fregidora va començar a cremar i treure fum

Foto d'arxiu: Mercè Folch

Foto d’arxiu: Mercè Folch

A les 00:30h es va produir un incendi en una vivenda del carrer Pare Llaurador. Es va cremar la fregidora i això va fer que hi hagués una gran quantitat de fum. Al lloc hi van acudir la Policia Municipal i els Bombers, que van informar que no hi havia perill perquè la fregidora estava apagada, però s’havia de ventilar l’edifici. Les ambulàncies i serveis mèdics van atendre les persones del pis i veïns per possible intoxicació de fum, però no va caldre traslladar-los a cap centre mèdic.

Avís d’incendi al carrer del Doctor Salvà

Ahir a la nit es va avisar a la policia que hi havia un incendi en l’interior d’un habitatge del carrer Doctor Salvà. Policia Municipal, Mossos d’Esquarda, Ambulàncies i Bombers van acudir a la zona per extingir el foc, segons semblava produït per la llar de foc. A l’interior de l’habitatge hi havia la persona ressenyada amb quatre amics més, el quals van comunicar que no hi havia cap incendi, sinó que havien intentat encendre la llar de foc, però com que la xemeneia estava bruta el fum va rebotar i es va escampar per l’interior de l’habitatge.

Switch to mobile version