Autor Atletisme
13 Desembre 2013 a 15:00

Inscripcions exhaurides pel 5è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

Hi participaran 805 corredors

Imatge del web Duatló Terrassa

Imatge del web Duatló Terrassa

Ja s’han exhaurit les places disponibles per participar en el cinquè Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, que es disputarà aquest diumenge. La prova, que organitza el Club Natació Terrassa, comptarà amb un total de 805 participants, 405 en la cursa i 400 en la duatló. Com en l’edició anterior, es destinaran 50 cèntims de la inscripció a La Marató de TV3.

La Cursa de Muntanya començarà a les 9h per fer els 10 quilòmetres pel Parc Natural de Sant Llorenç. El Duatló de Muntanya s’iniciarà a les 10:30h i constarà de 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta i 3 més de cursa a peu. La sortida i arribada d’ambdues proves serà al Carrer d’Estatut amb Avinguda Lacetània.

Switch to mobile version