Autor Breus
17 Desembre 2013 a 16:15

Intenten entrar a una casa forçant la porta amb una radiografia

La persona afectada el va reconèixer a través del visor de la porta

vehiclespolicia1_webAjuntament

A les 4h d’aquesta matinada una persona ha trucat a la policia informant que algú estava intentant entrar al seu habitatge del carrer Consell de Cent. La persona va sentir soroll quan algú intentava obrir la porta de casa seva amb una targeta, tal com va veure pel visor de la porta. Va fer soroll i l’atacant va sortir corrents. La policia va fer una batuda per la zona i el van poder atrapar a la plaça Cipriano, on va llançar uns guants i una radiografia, suposadament la que havia fet servir per entrar a l’habitatge. La persona afectada va reconèixer-lo, així que se’l va detenir, i a l’hora d’identificar-lo tenia una ordre de cerca i presentació per un jutjat d’instrucció de Terrassa.

Col·lisió entre cinc vehicles

Ahir a la tarda es va produir una col·lisió amb cinc vehicles implicats al carrer de Sant Eulàlia. Es va produir sota el pont de la N-150, en direcció cap a Sabadell. Un dels cotxes treia fum quan va acudir-hi la policia. Una dona que viatjava en un dels vehicles afectats estava marejada, així que una ambulància la va atendre. En total es van traslladar dos dels conductors i dos acompanyants a la Mútua amb ambulància, tot ells ferits lleus. La policia va demanar que es netegés la zona i van fer el control del trànsit fins a mitja tarda, quan la situació es va normalitzar.

Switch to mobile version