Autor Breus
17 Desembre 2013 a 17:15

Jordi Sociats és el nou tècnic del Natació Instituts Odontològics

Substitueix Joan Francesc Flomesta, a partir d’ara entrenador del sènior masculí B

ClubNatacio Terrassa 650

Jordi Sociats serà el nou entrenador del sènior femení de bàsquet, el Natació Instituts Odontològics, en substitució de Joan Francesc Flomesta, que passarà a ser el tècnic del sènior femení B. D’aquesta manera, es vol canviar la dinàmica de l’equip, que ocupa posicions de descens a la classificació.

Sociats va debutar ahir contra el JET B, amb el qual van perdre, però va assenyalar que té com a missió “recuperar anímicament el grup”. Va afegir que l’aturada de la competició de Nadal “anirà bé per fer un reset, redreçar el camí i recuperar jugadores vitals que fa molt temps que estan lesionades, com ara la Sandra Vintró i la Vianell Arch”.

Switch to mobile version