Autor Natació
19 Desembre 2013 a 16:00

La nedadora del CN Terrassa Carla Campo competirà al Campionat d’Itàlia Open d’Hivern

Disputarà les tres proves de papallona, la seva especialitat

Imatge d'arxiu cedida pel CN Terrassa

Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

La nedadora del Club Natació Terrassa, Carla Campo, participarà demà i demà passat, dies 20 i 21 de desembre, en el Campionat d’Itàlia Open d’Hivern, que es celebrarà a Riccione. La competició aplegarà un total de 469 participants de 110 clubs diferents.

Campo disputarà les tres proves de papallona, la seva especialitat. Debutarà demà divendres en l’hectòmetre, mentre que dissabte encararà els 50 i els 200 metres. El tècnic, Eduard Vera, ha explicat que l’objectiu de la nedadora és “continuar amb la seva preparació de cara a la fita d’enguany, el Campionat d’Europa en piscina llarga que tindrà lloc a Berlín el mes d’agost, en el qual poden participar quatre nedadores per prova, fet que obre el ventall de possibilitats“. Vera considera que el campionat italià suposa “una magnífica oportunitat per competir en l’alt nivell, atesa la gran base que té la natació transalpina“.

Switch to mobile version