Autor Societat
19 Desembre 2013 a 14:30

L’alcaldessa de Rubí destaca el treball de les entitats per la ciutat durant l’habitual recepció de Nadal

Assenyala la importància de la tasca social

Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

 

L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia Lores, i la regidora de Cultura, Neus Muñoz, han felicitat les festes nadalenques a les entitats i associacions de la ciutat, amb el tradicional brindis de Nadal que aquest any s’ha traslladat a un nou espai recentment obert: El Celler de Rubí. Garcia Lores ha agraït la feina feta al llarg de l’any a les persones representants de la cinquantena d’entitats que hi han assistit, ja que considera que la seva participació impulsa les activitats culturals de la ciutat.

L’alcaldessa ha destacat la importància de l’esforç de les entitats rubinenques en el moment actual de crisi, on la societat necessita de valors i referents. Garcia Lores creu que les entitats i la feina que desenvolupen formen part d’aquesta tasca social.

Durant la trobada amb els representants municipals al nou Celler, els integrants de les diferents entitats i associacions han compartit experiències desenvolupades al llarg d’aquest any i han comentat la trentena d’activitats organitzades per aquestes festes de Nadal, així com d’altres propostes anteriors com la Festa de Sant Roc o la Festa Major.

Switch to mobile version