Autor El temps
30 Desembre 2013 a 12:00

L’any acabarà amb temps estable

Algun plugim per començar l’any

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Avui el cel serà serè i poc ennuvolat, si bé els núvols que veurem seran alts i prims. A mesura que vagin passant la tarda s’anirà ennuvolant lleugerament, tot i que no s’esperen precipitacions. Les temperatures estaran en torn als 11 graus les màximes i  2 graus les mínimes. S’espera que per demà, últim dia de l’any, les temperatures augmentin lleugerament, arribant les màximes a 13 graus i les mínimes a 3, tot i que el cel  estarà més tapat que avui, tampoc s’esperen pluges.

A mesura que vagin passant els dies aniran augmentant els núvols així com la possibilitat de pluja que s’espera sobretot per dijous.

En definitiva, l’any s’espera que acabi amb pocs núvols, si bé l’any que està a punt d’entrar ho podria fer amb alguna pluja localitzada.

Switch to mobile version