Autor Entitats
17 Desembre 2013 a 09:30

L’ONCE i la Cambra de Terrassa impulsen la integració de les persones amb discapacitat

Van signar un conveni el passat novembre

Cambra de Terrassa

L’ONCE a Catalunya i la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa han signat un conveni de col·laboració d’interès pel desenvolupament i la inclusió de la normalització de les persones discapacitades. El document el van rubricar el passat mes de novembre Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, i Josep Prats, director gerent de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.

L’objectiu principal del conveni és establir un marc de cooperació entre les dues entitats per poder determinar i impulsar les activitats que permetin una major integració i normalització social i laboral de les persones amb discapacitat.

L’ONCE i la seva Fundació posaran a disposició de la Cambra l’experiència en l’àmbit de la formació i la integració laboral de les persones amb alguna discapacitat, i també el programa Por Talento, a través de FSC Inserta, empresa de RRHH de la Fundació ONCE que està especialitzada en la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa impulsarà accions per donar a conèixer entre associats i col·laboradors la labor social que desenvolupa l’ONCE, com ara cooperar en la realització d’accions comercials i facilitar la implantació de punts de venda dels productes d’ONCE, per afavorir la creació i el manteniment de llocs de treball per a discapacitats.

El model d’inclusió social basat en educació, ocupació i plena ciutadania que impulsa l’ONCE i la seva Fundació, sobre la gestió del joc responsable, és un exemple únic que s’està intentant posar en marxa a altres països del món. L’Organització, entre altres activitats, ofereix cobertura social a més de 71.000 persones cegues dins l’estat, entre ells als 7.500 estudiants amb discapacitat visual que tracten cada dia de ser uns alumnes més.

Switch to mobile version