Autor Cinema, teatre i televisió
20 Desembre 2013 a 17:30

Per sempre Gandolfini

sobran las palabras

 

@ainamarcobal

Arriba l’últim film en el qual va treballar James Gandolfini abans de morir aquest passat juny. Es tracta d’una comèdia romàntica al costat de l’actriu Julia Louis-Dreyfus titulada Sobran las palabras. I es nota que ve Nadal, perquè les estrenes s’adapten a tots els públics amb apostes de comèdia i familiars, com ara Lluvia de albóndigas 2, Futbolín i Ernest i Celestine. Les comèdies s’alcen amb apostes ben diferents com Mi Tierra, Mucho ruído y pocas nueces, Paranormal Movie o la producció espanyola amb un gran repartiment, Gente de Sitios.

 

SOBRAN LAS PALABRAS (ENOUGH SAID)

COMÈDIA ROMÀNTICA. Dirigida per: Nicole Holofcener. Repartiment: Julia Louis-Dreyfus, James Gandolfini, Catherine Keener i Toni Collette.

L’Eva treballa de massatgista, té una filla universitària i està divorciada. Un dia coneix l’Albert, un home perfecte i encantador del qual s’enamora. Tot i així, començarà a veure-li defectes per culpa de la Marianne, una clienta que es dedica a assenyalar els defectes del seu ex marit.

 

LLUVIA DE ALBÓNDIGAS 2 (CLOUDLY WITH A CANCE OF MEATBALLS 2)

COMÈDIA D’ANIMACIÓ. Dirigida per: Cody Cameron i Kris Pearn.

El Flint és considerat finalment com un inventor, però no s’esperava que la seva màquina de transformar aigua en menjar fes néixer noves espècies híbrides entre animals i menjar. Ell i els seus amics s’endinsaran dins en aquesta aventura que tindran el destí del planeta a les seves mans.

 

FUTBOLÍN

COMÈDIA D’ANIMACIÓ. Dirigida per: Juan José Campanella.

L’Amadeu haurà de jugar un partit contra el rival més temut: El Crack. Ell i la resta d’alineació s’hauran de preparar per aquest partit històric.

 

MI TIERRA (NÉ QUELQUE PART)

COMÈDIA DRAMÀTICA. Dirigida per: Mohamed Hamidi. Repartiment: Tewfik Jallab, Jamel Debbouze, Fatsah Bouyahmed, Andelkader Secteur, Malik Benchemsi i Mourad Zaoui.

El Farid és francès i té 26 anys. Un dia, ha d’anar a Algèria per salvar la casa del seu pare i serà llavors quan coneixerà gent fantàstica que el marcaran de per vida.

 

ERNEST I CELESTINE (ERNEST ET CÉLESTINE)

ANIMACIÓ INFANTIL. Dirigida per: Stéphane Aubier, Vincent Patar i Benjamin Renner.

L’Ernest és un ós músic i la Celestine és una rateta que ha marxat del món subterrani per explorar. Els dos junts es coneixeran i, encara que podria ser impossible, forjaran una gran amistat.

 

MUCHO RUIDO Y POCAS NUECES (MUCH ADO ABOUT NOTHING)

COMÈDIA DRMÀTICA D’AMOR. Dirigida per: Joss Wheadon. Repartiment: Ami Acker, Alexis Densof, Reed Diamond, Clark Gregg, Fran Kranz, Sean Maher, Jillian Morgese i Nathan Fillion.

El Claudio i la Hero estan enamorats. La Beatriz i el Benedicto no creuen en l’amor. Els primers faran tot el possible perquè els seus dos amics sentint per primer cop aquest sentiment.

 

PARANORMAL MOVIE (A HAUNTED HOUSE)

COMÈDIA. Dirigida per: Mark Tiddes. Repartiment: Marlon Wayans, Essence Atkins, Marlene Forte, David Koechner, Cedric The Entertainer, Dave Sheridan i Nick Swardson.

El Malcolm i la Kisha es muden a una casa on hi viu un dimoni. Quan aquest posseeix la Kisha, el Malcolm farà tot el que pugui per salvar-la, fins i tot contactar amb un sacerdot, un psíquic i un equip de caçadors de fantasmes.

 

GENTE DE SITIOS

COMÈDIA. Dirigida per: Juan Cavestany. Repartiment: Eduard Fernández, Raúl Arévalo, Adriana Ugarte, Santiago Segura, Maribel Verdú, Carlos Areces, Tristán Ullola, Alberto San Juan, Antonio de la Torre, Ernesto Sevilla, Irene Escolar i Coque Malla.

El film repassa la comèdia, el drama, el retrat social, el terror i el surrealisme des de la condició humana amb gran figures artístiques reconegudes.

 

UNA VIDA SENCILLA (A SIMPLE LIFE)

DRAMA. Dirigida per: Ann Hui. Repartiment: Andy Lau, Deannie Ip, Qin Hailu, Wang Fuli i Paul Chun.

El Roger és un productor de cinema a qui cuida l’Ah Tao, la serventa que s’ha ocupat d’ell des que era petit. Quan l’Ah Tao s’ha de jubilar, el Roger li tornarà el favor de tota una vida cuidant-la a ella.

Switch to mobile version