Autor Societat
20 Desembre 2013 a 15:00

S’entreguen els premis del concurs Piula contra la violència masclista

Aquesta ha estat la primera edició

Imatge cedida pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

Imatge cedida pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

Les guanyadores i finalistes del concurs Piula contra la violència masclista, que va convocar el Consell Comarcal del Vallès Occidental, van rebre ahir els premis corresponents a cada categoria a mans de la presidenta del Consell, Pepita Pedraza.

La guanyadora en categoria júnior, de 14 a 17 anys, ha estat Sònia Queralt Verdú, amb la frase La violència no la farà més teva. La finalista ha estat Inés Twort Portero amb el tuit Querer es poder, però no significa que por querer tienes el poder. En el cas de la categoria sènior, amb participants d’entre 18 i 30 anys, la guanyadora ha estat Pilar Sánchez Peña amb el missatge Que el teu amor no sigui la meva gàbia. La finalista ha estat Estel López Royo amb la frase Si la violència és un reflex de la por, siguem valentes i valents per eliminar-la. Contra l’agressió, educació.

A les guanyadores de cada categoria se’ls ha entregat un llibre sobre aquesta temàtica i una tauleta digital. En el cas de les finalistes, han rebut el llibre i un ebook.

El Consell Comarcal va convocar aquest concurs en motiu del Dia Internacional Contra la Violència Masclista per promoure la igualtat i reflexió entre els joves. Aquesta ha estat la primera convocatòria del concurs.

Switch to mobile version