Autor Societat
30 Desembre 2013 a 10:30

S’han instal•lats tres radars a la C-58 a l’alçada de Vacarisses

Es pretén reduir la sinistralitat

Imatge del web de l'Ajuntament de Vacarisses

Imatge del web de l’Ajuntament de Vacarisses

L’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Vacarisses ha demanat informació tècnica sobre la instal·lació dels tres nous radars que la Direcció General de Carreteres ha dut a terme a la carretera C-58, al seu pas pel terme municipal de Vacarisses, amb la intenció de reduir la sinistralitat en aquesta via. A més, s’ha sol·licitat explicacions de la col·locació de senyalització vertical que indica la velocitat màxima permesa i l’existència d’un radar.

 L’Ajuntament pretén que, aprofitant la seva instal·lació i el seu funcionament amb energia solar i eòlica, es facin les gestions oportunes per allargar la línia del radar més proper i connectar l’enllumenat al túnel de Coll Cardús. L’objectiu que persegueix el consistori és millorar la visibilitat en un punt on sol haver-hi boira i aconseguir, així, una de les reivindicacions ciutadanes entorn a la seguretat de la C-58.

Switch to mobile version