Autor Waterpolo
19 Desembre 2013 a 11:30

Sis waterpolistes cadets del Natació Terrassa convocats a les jornades de seguiment de la Federació Espanyola

Les jornades es celebraran entre el 19 i el 23 de desembre

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha convocat als  waterpolistes del Natació Terrassa Àlex de la Fuente, Álvaro Granados, Oriol Rodríguez, Sandra Domene, Paula Leitón i Anna Roldán  per participar en les jornades de seguiment del Plan Nacional de Tecnificación Deportiva que se celebraran al CAR de Sant Cugat entre el 19 i el 23 de desembre.

 La RFEN ha elaborat una llista formada per 42 esportistes cadets, 21 jugadors i 21 jugadores, que s’exercitaran a les ordres de Antonio Aparicio i Ángel Andreo, tècnics federatius, que comptaran amb el suport d’entrenadors de les federacions madrilenya, aragonesa, gallega, andalusa i catalana. El tècnic de la Federació Catalana serà l’exentrenador del CN Terrassa Jordi Valls.

Switch to mobile version