Autor Waterpolo
3 Desembre 2013 a 09:22

Sisena victòria consecutiva pel CN Terrassa de waterpolo

L’equip és el segon classificat amb 18 punts

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

CN Terrassa 9 – 6 Real Canoe NC

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Mora (4), Alarcón, Ó. Aguilar (1), Blánquez, Carrillo, Alcaide, Pérez (1), Gallego (3), Galeev, González i Prieto.

Real Canoe NC: E. Lorrio, Barba, Fernández, Navajas, Abad, Carpena, Barroso (1), Romero, M. Lorrio, A. Bustos (2), García (3) i J. Bustos.

Àrbitres: Buch i Guàrdia.

Marcador

1º Part

0-1, 1-1, 2-1, 3-1

2º Part

4-1, 4-2, 5-2, 5-3

3º Part

6-3, 6-4, 7-4

4º Part

7-5, 7-6, 8-6, 9-6

Crònica

El CN Terrassa va adjudicar-se la victòria en el partit que va disputar contra el Real Canoe NC, en el matx corresponent a la setena jornada de la Lliga Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Els egarencs van fer un joc sòlid i per això es van poder endur la sisena victòria consecutiva.

El partit va començar amb un gol dels visitants amb el bon encert d’Alejandro Bustos, però això no va fer enrere als terrassencs, al contrari, que van respondre amb un parcial de 4-0 entre el primer i el segon quart. Un minut després de la diana madrilenya, el marcador va quedar empatat 1-1 amb l’acció de Jordi Pérez. Tot seguit, Sergi Mora va marcar el 2-1, transformant un penal comès per Fernández. El mateix Mora va instaurar el resultat de 3-1 amb el qual acabaria la primera part.

En el segon quart, altre cop Sergi Mora va marcar el quart gol visitant quan va transformar un nou penal. El Canoe va reaccionar momentàniament i Alejandro Bustos va marcar el 4-2, però poc després Iván Gallego va eixamplar altre cop les distàncies a l’electrònic. A dos minuts del descans, el visitant Mario García va aconseguir fer el 5-3 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el conjunt local de Dani Nart va seguir dominant. La primera acció d’aquest quart va ser de Mora que, en situació d’home de més, va anotar el sisè pel Natació. El Canoe no es rendia i seguia anotant mitjançant Barroso, però Óscar Aguilar va saber aprofitar una nova situació home de més i va marcar el 7-4 tranquil·litzador.

En el darrer quart el Canoe va apujar la intensitat per tal de capgirar el marcador. Un dels artífexs de les jugades visitants va ser Mario García, que en tres minuts va fer pujar el marcador dues dianes, que instauraven un resultat incert de 7-6. Tot i així, el CN Terrassa no va afluixar i per això, el nou capità Iván Gallego va marcar dos gols decisius que van apaivagar qualsevol possibilitat de victòria dels visitants. D’aquesta manera, el xiulet final va sonar i el resultat va ser de 9-6.

El CN Terrassa és ara el segon classificat de la Lliga Divisió d’Honor amb 18 punts, només a tres dels primers. En la propera jornada, els egarencs visitaran el CN Mataró Quadis en el partit de la vuitena jornada. El matx serà el dissabte, 14 de desembre, a les 12:45h.

Switch to mobile version