Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
17 Desembre 2013 a 07:45

Sota la Nacional

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi ColomerSota l

La nacional N-150 al seu pas pel barri de Can Palet 2. Es tracta de la principal carretera del Vallès Occidental i conecta Barcelona amb Terrassa tot passant per  Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès i Sabadell.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

 

Switch to mobile version