Autor Societat
20 Desembre 2013 a 12:30

Visita a les obres d’urbanització de la carretera de Rubí

Els treballs han durat nou mesos i mig

obras3-300x222

Avui al matí, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, Carme Labòria, i del regidor del Districte 3, José Manuel Jiménez, visitaran les obres acabades de construcció de la xarxa de clavegueram i la reurbanització de la carretera de Rubí, en el tram comprès entre la carretera de Montcada i l’encreuament amb el carrer de Baldrich. La passejada s’ampliarà als carrers d’Escudé i de Navas de Tolosa, entre la carretera de Rubí i el carrer de Vallparadís, i també a la cruïlla entre els carrers de Prim i de Vallparadís. A més, l’acte comptarà amb la presència de representants de l’Associació de Veïns del Segle XX, que han fet aportacions al projecte, i els responsables tècnics de les obres.

Amb les obres realitzades, s’ha modificat la secció de la carretera per convertir-la en més urbana al llarg de tot el tram, de 600 metres de longitud. També s’ha reduït l’alçada de la calçada i s’ha deixat un únic carril de circulació, excepte en l’últim tram que és més ample, tocant la plaça de la Terrassa Industrial, on hi ha dos carrils de circulació en el mateix sentit ascendent. A més, en els treballs de reurbanització s’han creat una trentena de places noves d’aparcament i un carril bici de doble sentit per enllaçar aquest eix amb els carrers transversals i poder comunicar-ho millor amb la resta del barri i el parc de Vallparadís. Per acabar, s’han renovat els serveis d’aigua, electricitat, telefonia i enllumenat públic, i s’han col·locat tres bateries de contenidors soterrats, s’ha instal·lat nou mobiliari urbà i s’han plantat 65 arbres.

Les obres de reurbanització de la carretera de Rubí han durat nou mesos i mig, dels dotze que estaven previstos. El projecte, que ha tingut un pressupost de 1.260.294 euros, ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Switch to mobile version