Autor Motor
22 Gener 2014 a 18:30

Acte de reconeixement al pilot rubinenc Jordi Torres

Disputa en Moto2

Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Demà dimecres l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia Lores, i el regidor d’Esports, Josep M. Castro, rebran el pilot rubinenc de Moto2 Jordi Torres per retre-li homenatge al haver guanyat el GP d’Alemanya l’any passat, per davant de Simone Cordi (segon) i Pol Espargaró (tercer).

Un cop acabi la visita oficial a l’Ajuntament, el pilot saludarà els aficionats a la Plaça Pere Aguilera a partir de les 18h.

Amb aquesta victòria, Jordi Torres s’ha convertit en el 36è pilot espanyol que aconsegueix guanyar una cursa al Mundial de Motociclisme en alguna categoria. En les tres anteriors temporades Torres, pilot de Maphre Apar Team, va passar desapercebut, però l’any passat ja va fitxar com a oficial. La seva primera cursa va ser l’any 1993 a Terrassa. Durant el 2010 i 2012 va disputar 20 curses del mundial. Actualment ha disputat un total de 37 curses de GP i és 10è en el Campionat del Món de Moto2.

Switch to mobile version