Autor Societat
24 Gener 2014 a 17:00

Afectacions del trànsit per la XV Mitja Marató de Terrassa

Els autobusos també veuran afectats els seus recorreguts

Afectació del trànsit i temps de pas estimat dels corredors // Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Afectació del trànsit i temps de pas estimat dels corredors // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Aquest cap de setmana es disputa la 15a Mitja Marató de Terrassa, fet que comportarà una sèrie de talls en el trànsit a partir de diumenge a les 8h del matí.

A partir de les 8h es tallarà en els dos sentits la circulació pel passeig Vint-i-Dos de Juliol des de la plaça de l’Estació del Nord fins al carrer Prat de la Riba. Es permetrà la circulació transversal als carrers Salmerón i Prat de la Riba i al sentit Est de passeig Vint-i-Dos de Juliol fins que l’aglomeració de gent i corredors aconselli el tall total de Salmerón i Prat de la Riba, moment en que es tallaran aquests carrers a l’alçada de l’Avinguda Jaume I i Dr. Pearson

A partir de les 9:45h el passeig Vint-i-Dos de Juliol tornarà a aquedar tallat en els dos sentits, aquest cop entre Rambla d’Ègara i Josep Tarradellas fins al carrer Damià, amb l’excepció del tram que va del carrer Violinista Vellsolà fins la plaça de la Dona.

Un cop la cua de participants entri al passeig Vint-i-Dos de Juliol en sentit est un cop fet el canvi de sentit, s’obrirà el passeig Vint-i-Dos de Juliol des de la Carretera de Matadepera fins l’avinguda Josep Tarradellas. La resta del passeig romandrà tallat fins que la prova finalitzi.

Els trajectes dels autobusos urbans també es veuran alterats. Les línies 1, 2, 3, 6, 7 i H no podran circular pel passeig Vint-i-Dos de Juliol des de les 8h fins les 13h. Les línies 1 i 6 no circularan tampoc per la Rambla d’Ègara ni cap carrer del centre, sinó que ho faran per la carretera de Castellar, l’avinguda Jacquard, carretera de Montcada i carretera de Rubí.

Les línies 8 i 9 circularan entre la plaça de l’Aigua i la del Doré. El tram que va de la Rambla fins l’Abat Marcet no es reobrirà fins que acabi la competició.

Per últim, la línia 5 durant tota la cursa connectarà Can Trias i Roc Blanc amb la Rambla i Doré.

A la fotografia es poden veure els recorreguts que faran els autobusos urbans i el temps de pas previst a cada quilòmetre del primer i últim corredor.

Switch to mobile version