Autor Cinema, teatre i televisió
6 Gener 2014 a 17:00

Aquesta setmana no et perdis…

Setmana del 6 de gener

familia irreal

TV3

Aquest dilluns, 6 de gener, s’emetrà l’obra de teatre: La Família Irreal.

L’obra, de Minoria Absoluta i de la companya Dagoll Dagom, estrenada al Teatre Victoria serà televisada el dia de reis per la nit. L’obra és un musical apta per a tots els públics i gustos.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dimarts, 7 de gener, pel·lícula: Em dic Harvey Milk.

Guanyadora dels Oscars a Millor Actor (Sean Penn) i Millor Guió Original l’any 2008, aquesta pel·lícula de Gus Van Sant (El Indomable Will Hunting) es interpretada per actors com, Sean Penn (21 gramos), James Franco (127 horas) i Josh Brolin (Valor de Ley).

La pel·lícula explica la història de Harvey Milk, primer polític declarat obertament gay que obté un càrrec als EEUU, per desgràcia un any més tard de la seva elecció va ser assassinat. La història narra el negoci que Milk va muntar a California i que més tard va convertir-se en un lloc d’homosexuals. Paral·lelament s’explica l’afer amorós que Milk mantenia amb Jack Lira, un noi jove que fa tot el possible per quedar-se al costat de Milk.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dijous, 9 de gener, s’emet un nou capítol de Amb ulls de nen.

L’objectiu d’aquesta sèrie documental és transmetre la mirada dels més petits per saber com veuen el món.

El programa combina una gravació pròpia del canal i la gravació que els propis nens han fet. Aquests dos punts de vista ajuden a entendre millor l’opinió dels nens i nenes que han participat en el projecte.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest divendres, 10 de gener, a la gran pel·lícula s’estrena Terminator Salvation.

Quarta part de la famosa entrega del robot, interpretat inicialment per Schwarzenegger, que es va estrenar l’any 2009 amb la col·laboració de Christian Bale i Sam Worthington.

La història narra el post apocalíptic de 2018, desprès del Judici Final. John Connor es l’home que haurà de lluitar contra Skynet i el seu exèrcit de Terminators. Durant el viatge es trobarà a Marcus Wright qui assegura haver estat amb el pare de Connor. Connor haurà de decidir-se entre el seu passat o el seu futur.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

TVE

Aquest dilluns, 6 de gener, es celebra la final de Masterchef Junior: los niños serán los reyes de la cocina.

Després de l’èxit de Masterchef, TVE ha decidit fer el mateix programa en versió junior. Novament presentat per Eva González i amb el mateix jurat (Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz).

El programa estarà format per 16 nens d’entre 8 i 12 anys que després d’haver passat certes proves han estat seleccionats com els millor cuiners. Aquest programa intentarà combinar humor, rigor i tensió, inevitable en aquesta classe de concursos.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Antena 3

Aquest dilluns, 6 de gener, El Hormiguero té com a convidats a Josema Yuste, Felisuco i David Fernández.

Per començar la nova temporada 2014, El Hormiguero ha optat per 3 còmics que presenten l’obra de teatre “El Sopar dels Idiotes”.

 

Cristina Nocete

Switch to mobile version