Autor Breus
10 Gener 2014 a 14:30

Bon ritme en les obres de millora del clavegueram a Matadepera

Les obres pretenen arreglar els problemes que provocava la pluja

Imatge cedida per l'Ajuntament de Matadepera

Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

El passat dimarts, 7 de gener, van començar els treballs de millora del clavegueram que afecten un dels carrils de pujada del Passeig del Pla, al Drac Park, cantonada amb Cova Simanya. Les obres consisteixen a instal·lar un sobreeixidor que descarregarà els dos tubs del clavegueram (el del Passeig del Pla i el de Cova Simanya) de manera independent.

Els treballs de reforma, que duraran fins dimarts i que pretenen arreglar el problema que es plantejava quan plovia, s’uneixen amb la de Cova Simanya. Quan les precipitacions eren molt elevades, el cabdal que es creava era tan gran que les aigües arribaven a inundar els baixos d’alguns habitatges, com va passar fa uns mesos.

Switch to mobile version