Autor Cinema, teatre i televisió
10 Gener 2014 a 17:00

Cada dia pot ser Agost

agost

@ainamarcobal

Exemple claríssim de film amb un repartiment de luxe: Agost. Amb grans noms com Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGreor, Benedict Cumberbatch, Chris Cooper o Abigail Breslin, arriba aquesta comèdia romàntica de reunió familiar que ens recordarà a les festes nadalenques. L’adaptació literària arriba de l’obra Markus Zusak La lladre de llibres, que després de triomfar a les estanteries, vol triomfar també al cinema. I pel amants del retorn de les velles glòries hi ha La gran revancha  amb Stallone i De Niro.

 

AGOST (AUGUST: OSAGE COUNTRY)

COMÈDIA DRAMÀTICA. Dirigida per: John Wells. Repartiment; Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch, Chris Cooper, Juliette Lewys, Dermont Mulroney, Julianne Nicholson, Margo Martindale, Sam Shepard i Misty Upham.

Tota la família es torna a reunir en motiu del funeral del pare. Aquesta reunió farà aflorar antigues tensions i sentiments que sortiran al descobert. Amb una mare malalta i les tres filles embarcades en vides sentimentals desastroses, la tensió no pararà de créixer.

 

LA LLADRE DE LLIBRES (THE BOOK THIEF)

DRAMA BÈL·LIC. Dirigida per: Brian Percival. Repartiment: Sophie Nélisse, Geoffrey Rush, Emily Watson, Ben Schnetzer i Nico Liersch.

La Liesel és una nena a qui una família d’Alemanya acull durant la Segona Guerra Mundial. La família li ensenyarà a llegir, cosa que farà descobrir un nou món a Liesel per evadir-se de la terrible realitat.

 

LA GRAN REVANCHA (GRUDGE MATCH)

COMÈDIA. Dirigida per: Peter Segal. Repartiment; Robert De Niro, Sylvester Stallone, Alan Arkin, Kevin Hart, Jon Bernthal, Kim Basinger i Camden Gray.

En Henry “Razor” Sharp i en Billy “Kid” McDonnen són dos ex-boxejadors rivals. Cada un d’ells va guanyar un dels dos combats als quals s’havien d’enfrontar, però quan s’havia de fer el tercer per desequilibrar la balança, en Razor va anunciar que es retirava. A l’actualitat, un promotor veu una bona font de diners fent que tornin a lluitar i s’estableixi un guanyador.

 

THE GRANDMASTER (YI DAI ZONG SHI)

BIOPIC DRAMÀTIC. Dirigida per: Wong Kar-wai. Repartiment: Tony Leung, Zhang Ziyi, Chen Chang, Qingxiang Wang, Tielong Shang, Benshan Zhao i Jin Zhang.

La història transcorre després de la caiguda de l’últim emperador xinès, l’edat d’or de les arts marcials, i es mostra la vida del mestre del Kung Fu: Ip Man.

 

HISTÒRIA DE LA MEVA MORT

DRAMA. Dirigida per: Albert Serra. Repartiment: Vicenç Altaió, Lluís Serrat, Montse Triola, Lluís Carbó i Noelia Ródenas.

El Casanova passa els seus últims dies en un castell suís on la visió racional que tenia de la vida acabarà de manera violenta amb la intervenció de Dràcula.

 

PENSÉ QUE IBA A HABER FIESTA

COMÈDIA ROMÀNTICA. Dirigida per: Victoria Galadri. Repartiment: Elena Anaya, Valeria Bertuccelli, Fernán Mirás, Esteban Bigliardi, Estebam Lamothe i Abigail Cohen.

L’Ana i la Lucía són molt bones amigues, però a l’estiu la Lucía li demana a l’Ana que cuidi casa seva perquè passarà uns dies fora. L’Ana s’assabentarà amb qui passarà aquests dies i això farà posar en perill l’amistat.

 

EL ÚLTIMO DE LS INJUSTOS (LE DERNIER DES INJUSTES)

DOCUMENTAL. Dirigit per: Claude Lanzmann.

En aquest documental es recupera part de l’entrevista que Lanzmann va fer a Benjamin Murmelstein, l’últim president del Consell Jueu del camp de concentració de Theresienstadt.

 

OBRA 67

THRILLER DE COMÈDIA. Dirigida per: David Sainz. Repartiment: Antonio Dechent, Alvaro Pérez, Jacinto Bobo i Dani Mantero.

Juan el Candela passa vint anys a la presó per robatori de xalets. Quan surt i es reuneix amb el seu fill, Juan el Chispa. Aquest, intentarà tornar a aconseguir diners de manera il·legal per catapultar la seva carrera musical fent servir com a referència el seu pare.

Switch to mobile version