Autor Economia
31 Gener 2014 a 17:00

CaixaBank obté 503M€ de benefici

Imatge del web de Caixabank

Imatge del web de Caixabank

CaixaBank ha obtingut un benefici net de 503M€ durant el 2013, un 118% més que el registrat ara fa 12 mesos, que va ser de 230M€. El banc ha mostrat les seves xifres durant aquest matí, on ha recalcat que ha aconseguit mantenir un volum total de provisions molt semblant al de l’exercici passat, valorat en 7.501M€.

El 2013 el banc ha culminat amb èxit les incorporacions de Banca Cívica i Banc de València, entitats que havien estat nacionalitzades pels seus problemes financers. Destaca l’augment dels ingressos del negoci bancari obtingut a través d’interessos i comissions, i una reducció de la despesa amb un esforç contingut de la despesa, marcada per la forta prudència.

L’objectiu de l’entitat durant aquest any és aconseguir finalitzar amb èxit el seu Pla estratègic i en concret es buscarà prioritzar la qualitat del servei i la reputació de l’entitat sense deixar de banda seguir mantenint el lideratge comercial.

Switch to mobile version