Autor Cinema, teatre i televisió
1 Gener 2014 a 17:00

Cine al Catalunya

De l’1 al 9 de gener

en solitario

 

EN SOLITARIO

DRAMA. Dirigida per: Christophe Offenstein. Repartiment: François Cluzet, Samy Seghir, Guillaume Canet i Karine Vanasse.

En Yann participa a la regata Vendée Globe en la qual ha de donar la volta al món en solitari sense fer escales, a bord d’un veler. En Yann descobreix un polissó a bord de la seva embarcació, fet que posarà en perill la seva participació, ja que podria ser desqualificat. El primer moment intentarà amagar el noi, però haurà de reflexionar sobre el seu compromís amb la competició o amb la vida del noi.

CINEMA CATALUNYA: Dimecres, dijous, divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous a les 17h, 19:30h i 22:15h.

 

LA GRAN BELLEZA

COMÈDIA. Dirigida per: Paolo Sorrentino. Repartiment: Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli, Carlo Buccirosso, Iaia Forte i Pamela Villoresi.

Preseleccionada pels Oscars 2014 i seleccionada a la Secció Oficial de Competició al Festival de Cannes. Les eminències intel·lectuals del món assisteixen a un acte buit d’humanitat on es demostra la cara més obscura de l’ésser humà. El Gep Gambardella, periodista i escriptor, assistirà a l’acte sent conscient del que realment significa.

Dimecres, dijous, divendres, ddisabte, diumenge i dijous a les 16:30h, 19:15h i 22h. Dimecres, 8 de gener, a les 16:30h i 19:15h.

 

CASAS PARA TODOS

DOCUMENTAL. Dirigit per: Gereon Wetzel.

La bombolla financera va esclatar a Estats Units i més endavant va arribar a Espanya. El director n’ofereix un punt de vista des d’un univers paral·lel en el qual un guàrdia vigila 30.000 pisos buits, les ovelles pasturen a les urbanitzacions a mig construir i una autoescola estalvia gasolina circulant pels carrers buits.

EL DOCUMENTAL DEL MES: Dimecres, 8 de gener, a les 22h.

Switch to mobile version