Autor Entitats
9 Gener 2014 a 17:00

Concentració contra l’augment de tarifes al transport públic

Imatge del web de TMB

Imatge del web de TMB

La PTP (promoció del transport públic) ha convocat una concentració per aquest vespres (20h) a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona contra l’augment de tarifes.

La Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes i la PTP han convocat aquesta concentració al considerar que els augments de preu que s’han aprovat són abusius i porten cap a situacions perplexes, com la de trobar-se 50/30 més cares que targetes mensuals: “Considerem que la dinàmica de pujades de l’ATM és un cop dur contra la mobilitat sostenible en temps de crisi econòmica i ambiental. A més de l’equilibri econòmic de les administracions ha d’haver un equilibri a la mobilitat ciutadana” assegura el comunicat.

Les dues entitats consideren que l’augment de preus expulsa al ciutadà cap al vehicle privat, la qual cosa consideren un fracàs per a la societat.

Els usuaris de les zones 4 5 i 6 es troben amb una t-50/40 més cara que la t-mes

La PTP ha denunciat que durant els darrers dies diferents usuaris s’han trobat que amb el canvi de tarifes una targeta de 40 viatges mensuals és més car o igual de preu que un abonament mensual del mateix recorregut. “Aquest fet posa de manifest, una vegada més, que cada any s’apliquen pujades lineals als títols de transport sense cap estratègia de mobilitat sostenible al darrera, amb l’únic objectiu de sanejar els malmesos comptes públics de l’Autoritat del Transport Metropolità”.

Switch to mobile version