Autor Atletisme
27 Gener 2014 a 15:30

Convocada la 7a edició de la Cursa de Muntanya del Mont-rodon

Tindrà lloc aquest diumenge 2 de febrer

cursa muntanya

La Unió Excursionista de Matadepera ha convocat la 7a edició de la Cursa de Muntanya del Mont-rodon, programada per aquest diumenge dia 2 de febrer a partir de les 10h. La cursa, que té com a punt de partida la Plaça del Casal de Cultura, tindrà un recorregut de 13,5 quilòmetres, el mateix que en l’edició anterior, amb 400 metres de desnivell positiu. La prova requerirà una bona condició física, i es dividirà en diferents categories. L’organització ha establert tres punts d’avituallament.

 Les inscripcions es podran fer prèviament a través de la pàgina web de l’entitat organitzadora, i el mateix dia de la cursa de forma presencial. Com l’any passat, 1 euro de cada inscripció es destinarà a Caritas.

Inscripcions

Llista incrits

Switch to mobile version