Autor Societat
24 Gener 2014 a 16:30

Detingut un menor per robar una bicicleta

gtzascarcarbonexpert2013

El carrer Jacint Elías, a Ca n’Anglada, va ser el lloc on els agents de policia van detenir a un menor sospitós  d’haver robat una bicicleta valorada en 500 euros.

Els agents van demanar una patrulla per tal de traslladar al menor que portava una bicicleta de procedència dubtosa, una Terrabike Mosel Treck Star. Els agents es van personar a la botiga on havia estat comprada, situada a la 22 de Juliol, on van facilitar la identitat del comprador i van confirmar que el seu preu era de 500 euros.

Una unitat de policia es va personar en el domicili del comprador, qui no es trobava a casa, però poc després es va poder contactar amb ell via telefònica i aquest va manifestar que li havien sostret feia poc i que aniria a posar la denúncia. El menor va ser detingut per aquests fets.

Switch to mobile version