Autor Natació
10 Gener 2014 a 14:00

El CN Terrassa celebra el XIII Trofeu Estils Màsters-VI Memorial Joaquim Lloberas

Diumenge a partir de les 9:30h

ClubNatacio Terrassa 650

El Club Natació Terrassa celebrarà aquest diumenge, a partir de les 9:30h, el XIII Trofeu Estils Màsters-VI Memorial Joaquim Lloberas, en el que participaran un total de 243 nedadors provinents de 39 clubs diferents de tota Catalunya.  El club egarenc comptarà amb 37 representants.

Com ja es una tradició des de fa 5 anys, es portarà a terme una prova especial de 25 m lliures per homenatjar a Joaquim Lloberas, en la que participaran amics i familiars seus. Lloberas, mort l’any 2007, va ser el principal impulsor d’aquest trofeu i soci del club durant 50 anys.

La competició té com a objectiu la iniciació dels nedadors a la natació màsters a través de proves de 25 metres de cada estil, situació poc habitual en altres trofeus. D’aquesta manera, es fomenta la participació de gent no habituada a practicar aquest esport. A més, es realitzaran proves de 100 metres de cada estil, els 100 i 200 m estils i els relleus 4×50 m lliures i 4×50 m estils lliures.

La categoria premàster acollirà als participants més joves, d’entre 20 i 25 anys. Les categories següents agrupen els nedadors en intervals de 5 anys.

Al final del matí, s’atorgaran trofeus als tres clubs amb més participants, així com al nedador i nedadora més veterans.

Switch to mobile version