Autor Waterpolo
24 Gener 2014 a 18:00

El CN Terrassa femení comença una setmana clau contra el CW Dos Hermanas

També jugaran dimecres el partit aplaçat de la 10a jornada

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

El CN Terrassa sènior femení disputarà demà a les 15:30h el partit de l’onzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor contra el CW Dos Hermanas. Les terrassenques visitaran el conjunt de Javier Cortés, el qual va vuitè amb deu punts. El CN Terrassa és sisè amb quinze punts, però ha disputat un partit menys que les seves rivals.

Xavi Pérez afronta el partit amb tres jugadores per sota del seu estat físic habitual: Gemma Gutés amb molèsties cervicals disputarà el partit després d’haver fet només un entrenament; Alba Sánchez té gastroenteritis; i Alba Casasayas ha estat amb febre. El tècnic ha reconegut que “no hem pogut preparar el matx amb l’equip al complet, fet que sempre es nota”.

Durant aquesta setmana les terrassenques disputaran tres partits, el primer serà aquest contra el CW Dos Hermanas. El dimecres diputaran la desena jornada aplaçada contra el Mediterrani, quart classificat, i dissabte que ve disputaran el derbi a les piscines del Rubí. Xavi Pérez ha assenyalat que “si traiem resultats positius en aquests encontres, podem mirar cap amunt en la classificació. De moment, però, anem partit a partit. Només estem pendents de demà”.

El CN Terrassa no ha guanyat mai a Sevilla i per tant aquesta és “una estadística que mirarem de trencar, tot i que és una piscina molt complicada”. Les rivals es disputen la seva presència a la Copa de la Reina, així que Pérez espera un rival motivat, i per tant “necessitem els tres punts sí o sí”.

El tècnic ha recalcat la presència de Lorena Miranda, del planter andalús i campiona del món a Barcelona amb la selecció espanyola, a més de Dana Ochsner, Taylor Dodson i Xenia Sánchez.

Switch to mobile version