Autor Waterpolo
31 Gener 2014 a 19:00

El CN Terrassa s’aferra a la cinquena posició en el derbi vallesà contra el Rubí

Juguen demà a les 19:45h a Can Rosés

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

El sènior femení del CN Terrassa jugarà demà contra el CN Rubí com a visitant en el derbi vallesà corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor de waterpolo, el primer partit de la segona volta. El CN Terrassa anirà a les piscines de Can Rosés després d’haver perdut entre setmana contra el CE Mediterrani. Les de Xavi Pérez s’aferraran a la cinquena posició de la classificació davant les sisenes, que tot i ser nouvingudes a  la categoria, estan firmant una temporada bona.

El tècnic ha comentat que les jugadores s’han refet de la derrota contra el Mediterrani, ja que “era un partit important, però no ens hi anava la vida. Era un premi maco, un extra, classificar-se provisionalment per al play-off, però teníem la feina bàsica feta. La cinquena posició al final de la primera volta és boníssima, molt valuosa”. Tot i així, Pérez tem que el desgast físic pugui passar factura davant el Rubí: “no estem acostumats a jugar tres partits en set dies, de manera que hem de veure com assumim el lògic cansament”.

L’entrenador egarenc adverteix del bon estat de forma de les rubinenques: “dimecres va perdre contra el Mataró, el segon classificat, per un ajustat 10 a 11, cosa que evidencia la dificultat del xoc de demà”. Respecte al partit que ja van disputar a la primera volta, Pérez creu que serà diferent tot i haver guanyat per 14 a 8, ja que “és un resultat enganyós si atenem a la qualitat que atresoren”. El tècnic egarenc valora la bona qualitat física del grup entrenat per Javier Rubio i ha dit que “són joves, intenses, no perden mai la cara al partit, surten bé al contracop… És un contrincant molt dur”. Pel que fa al planter, en destaca les subcampiones del món júnior Bea Ortiz, amb 37 dianes és la quarta màxima golejadora de la lliga, Irene González i Amanda Tribiño. “Les tres juguen per l’arc. Si elles funcionen, el Rubí funciona, de manera que hem de procurar que aportin el mínim per tenir opcions de guanyar”.

Switch to mobile version