Autor Societat
10 Gener 2014 a 17:30

El propietari del bar restaurant de Mercavallès denuncia el secretari del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Creu que ha fet abús de la seva autoritat

Imatge del web Mercavallès

Imatge del web Mercavallès

Antonio Ramírez Cledera, propietari del bar restaurant situat a Mercavallès, ha presentat una denúncia al secretari del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Juli Boadella Vergés.

El denunciant especifica que l’adjudicació de l’establiment es va fer segons les gestions del Consell Comarcal a través de la delegació concedida pels ajuntaments de Terrassa i Sabadell. A partir d’aquí, Ramírez Cledera lamenta que el Consell Comarcal ha actuat de manera autoritària cap a la seva persona i denuncia fets com la incoació d’expedients o la imposició de multes com ara el fet que un client del bar restaurant aparqués malament el cotxe.

Ramírez Clereda assenyala a la denúncia que en total ha mantingut tres reunions amb el Consell Comarcal des del novembre per normalitzar la situació entre les dues parts, en les quals hi van participar el gerent, Lucio Villasol, el secretari, Juli Boadella.

En l’última reunió, amb data de 3 de desembre, el denunciant assenyala que Boadella va dir “Ens esteu buscant i punxant, i us trobareu una querella si continueu” i és per això que s’empara en el Codi Penal sobre la llibertat individual d’obrar i al·lega que el comentari va ser fet amb violència verbal.

Juli Boadella no ha fet cap comentari al respecte.

Switch to mobile version