Autor Esports
14 Gener 2014 a 14:00

Jesús Cortés reconegut com a Millor Exdirigent de Club 2013

La distinció si li va entregar en la Nit del Dirigent de l’Esport

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

El passat divendres, 10 de gener, va tenir lloc la Nit del Dirigent de l’Esport a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona, on l’expresident del Club Natació Terrassa, Jesús Cortés, va ser reconegut amb la distinció de Millor Exdirigent de Club 2013.

Durant l’acte, organitzat per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE), també van rebre un reconeixement públic una trentena de persones entre directius i exdirectius de club; directius i exdirectius de federacions; i directius professionals que han destacat per la seva feina en favor de la pràctica i la promoció de l’esport català. D’aquesta manera, la Nit del Dirigent de l’Esport pretén valorar i agrair la feina feta pels diferents directius que fan la seva aportació amb l’objectiu que l’esport català continuï estant en el primer nivell competitiu.

Jesús Cortés, amb la seva presidència al capdavant del Natació durant 18 anys, és la persona que més temps ha ocupat el càrrec en la història del club. En el seu mandat, el Natació va experimentar una transformació que l’ha convertit en una entitat consolidada, de referència a Terrassa i capdavantera en el mapa esportiu català i estatal.

Switch to mobile version