Autor Societat
30 Gener 2014 a 17:30

La BD4 i la BD6 reben el Distintiu de garantia ambiental

S’atorga als equipaments amb menor impacte al medi

Biblioteca del Districte 4 // Imatge del web de l'Ajuntament de Terrassa

Biblioteca del Districte 4 // Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

Les Biblioteques dels Districtes 4 i 6 han rebut el Distintiu de garantia ambiental de la mà del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, a través de la Direcció General de Qualitat Ambiental. Les dues biblioteques van participar al projecte pilot que té com a objectiu millorar la qualitat ambiental dels equipaments municipals.

Aquest distintiu de qualitat ambiental es dirigeix a biblioteques i museus, públic o privats, que promouen l’ecoeficiència, sostenibilitat ambiental, l’optimització del consum d’aigua i energia, la reducció de residus generats i l’augment en l’ús de productes i serveis ambientalment preferibles. L’etiquetatge ecològic és voluntari, però certifica i identifica oficialment els serveis que tenen un menor impacte en el medi i compleixen uns criteris ambientals sostenibles.

Les dues biblioteques formen part de la BCT Xarxa de biblioteques municipals de la ciutat. La BD4 es va inaugurar l’any 2007 i disposa de 34.477 documents, 137 títols de revistes, 4.619 DVDs, 3.406 CDs i 5.609 llibres infantils. S’especialitza en sèries de televisió infantils i per a adults. La BD6 es va inaugurar un any abans, el 2006, després del trasllat de la biblioteca del barri de Sant Llorenç del Munt, de la qual en va rebre la majoria del fons bibliogràfic. Disposa de 35.460 documents i té un fons especialitzat en fotografia i cinema.

Switch to mobile version