Autor Ensenyament
26 Gener 2014 a 09:00

La Guia d’equipaments d’educació ambiental i ús públic arriba a les escoles

La Diputació ha editat 10.000 exemplars

Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha editat 10.000 exemplar de la Guia d’equipaments d’educació ambiental i ús públic, 3.600 dels quals ja han estat repartits per les escoles de la província. Aquesta és un recull d’equipaments i programes destinats a escolars de la Xarxa de Parcs Naturals. Alguns d’aquests programes són Coneguem els nostres parcs, Viu el parc, subvencions a les escoles per estades als parcs i el programa del Montseny a l’escola.

Si bé, en estar destinada a estudiants de diferents edats, la guia està indexada en funció dels nivells educatius. De tal manera que els equipaments i itineraris queden classificats segons els interessos i capacitats dels diferents cursos.

Tot i que aquest treball va destinat a estudiants, també es pot trobar a diferents oficines, centres, punts d’informació i altres equipaments de la Xarxa de Parcs Naturals. A més, es pot demanar gratuïtament a la Llibreria de la Diputació.

Switch to mobile version