Autor Entitats
18 Gener 2014 a 10:30

L’Agència Catalana de l’Aigua analitza prop de 6.000 mostres de la xarxa Ter-Llobregat durant 2013

Per garantir la qualitat de l’aigua subministrada

Imatge del web Consum.cat

Imatge del web Consum.cat

El laboratori de l’Agència Catalana de l’Aigua, localitzat a la planta potabilitzadora d’Abrera, ha recollit i analitzat un total de 5.960 mostres durant el 2013, amb l’objectiu de garantir la qualitat de l’aigua que es subministra a través de la xarxa d’Aigües Ter-Llobregat. Aquestes anàlisis ja estaven previstes en el contracte concessional que la Generalitat va adjudicar el passat 2012 a un grup d’empreses liderades per Acciona.

Els controls efectuats a la xarxa Ter-Llobregat han de garantir en tot moment la qualitat de l’aigua que arriba a les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, la Selva, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental, que representen uns 4,5 milions d’habitants.

S’han determinat prop de 59.000 paràmetres dins de les analítiques realitzades. Els resultats han complert el que estableix la legislació vigent en tot moment.

Switch to mobile version