Autor Breus
7 Gener 2014 a 14:00

L’Ajuntament de Matadepera presenta el projecte “Horts de Matadepera”

L’acte es celebra aquest dissabte, 11 de gener

Imatge cedida per l'Ajuntament de Matadepera

Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

 

L’Ajuntament de Matadepera presentarà el projecte Horts de Matadepera, en un acte obert a tothom aquest dissabte, 11 de gener, a les 12:30h en el Casal de Cultura. Hi participaran membres del col·lectiu d’Horts, ADF i el Col·lectiu de la Gent Gran de Matadepera.

Horts de Matadepera és un programa destinat a col·lectius del poble, com la gent gran, els joves i altres matadeperencs, que vulguin col·laborar en activitats de millora ambiental, a partir del conreu d’hortalisses mitjançant principis de l’agricultura ecològica.

Switch to mobile version