Autor Política
24 Gener 2014 a 18:30

L’Ajuntament de Terrassa, amb Panrico

Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa ha signat avui un manifest en suport dels treballadors i treballadores de Panrico que estan en vaga des que el passat octubre l’empresa anunciés la seva intenció de realitzar un ERO que afectava 234 llocs de treball directes i molts d’altres indirectes.

13 Ajuntaments del Vallès s’han coordinat per realitzar un acte de suport convocat pel Comitè de Vaga de Panrico on s’ha signat un manifest. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha volgut expressar la seva solidaritat i suport a les famílies afectades, entre les quals hi ha 7 que són de Terrassa, i ha recordat que “molts dels terrassencs i les terrassenques que es troben a l’atur han perdut la seva feina fora de Terrassa”.

Ballart també ha manifestat que els ajuntaments de la comarca han de realitzar de forma conjunta actuacions per fer front a l’atur i ha refermat el compromís de l’Ajuntament amb totes les empreses de la ciutat i amb el teixit empresarial de la comarca: “La reactivació econòmica i la creació de llocs de treball continuarà sent una de les màximes prioritats del nostre equip de govern” ha dit Ballart.

El manifest, que compromet als signants a treballar pel manteniment de l’activitat industrial als municipis i defensar un nou model productiu, també reclama a la Generalitat que no accepti la rebaixa de les condicions de treball com a única forma de fer més rendibles les empreses. Al mateix temps, demanen a l’executiu de Mas que realitzin totes les actuacions necessàries per a que la planta de Santa Perpètua continuï mantenint la seva activitat.

Switch to mobile version