Autor Societat
31 Gener 2014 a 17:15

Noves activitats del programa “Activat el + 60”

Hi ha tres novetats respecte del programa de l’any passat

Imatge del web de l'Ajuntament de Terrassa

Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

El Servei de Promoció de la Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa ha engegat el nou any amb diferents propostes adreçades a la gent gran dins el programa Activa el +60. S’hi contemplen les activitats impulsades des de l’Ajuntament i les entitats que treballen oferint diferents activitats per a les persones de més de 60 anys. Enguany es vol promoure la implicació dels participants en els temes de la ciutat i el coneixement de tot allò que en sigui d’interès.

Entre les novetats d’aquest any hi ha el taller monogràfic La poesia: tot un món, a càrrec de Jaume Aulet, Tomàs Nadeu i Pepi Sabrià. A més, s’ha arribat a un acord amb el CN Terrassa per oferir programes i preus especials als interessats de més de 65 anys que no siguin socis/es del club i participin al programa Activa el + 60. L’última novetat és la creació dels Grups de Conversa a Ca n’Anglada i als Club de la Gent Gran del Districte IV, oberts als veïns i veïnes.

Les propostes i activitats s’agrupen en sis grans bloc. El primer és el Monogràfic de literatura, La poesia: tot un món, per debatre sobre la poesia. Es farà al Complex Els Telers (C/ Sant Ildefons, 8).

El Grup de Conversa a Ca n’Anglada i al Club de la Gent Gran del Districte IV, amb la coordinació del Servei de Promoció de la Gent Gran.

El Natació amb programes adreçats a majors de 65 anys per estimular i augmentar la pràctica de l’activitat física amb l’objectiu de beneficiar la salut personal.

Masies a Terrassa són vuit sortides on es visitaran masies i cases emblemàtiques de la ciutat, com ara la Masia de Can Palet, la Casa Alegre de Sagrega o la de Ca n’Amat, entre d’altres.

Viure la natura es faran sortides de dinar amb sarró per entrar en contacte amb la natura.

I per últim, el cicle de cinema, que es projectaran vuit pel·lícules sobre valors humans. Es faran al Cinema Catalunya.

Switch to mobile version