Autor Cultura
31 Gener 2014 a 18:30

Presentació del llibre de l’alpinista Araceli Segarra a Rubí

Serà el proper dijous

Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’alpinista Araceli Segarra presentarà el seu primer llibre, titulat Ni tan alto ni tan difícil, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí el proper dijous, 6 de febrer. L’auditori de l’equipament acollirà l’acte a partir de les 19h, organitzat amb la col·laboració de la Llibreria Racó del llibre.

El llibre s’adreça a aquelles persones que es proposen un repte, ja sigui com ella escalant una muntanya o no. L’alpinista fa un recorregut per les seves experiències i explica els secrets per aconseguir arribar al cim, de manera que puguin ajudar al lector a aconseguir els seus propis objectius.

Araceli Segarra va néixer a Lleida i als 15 anys ja es va iniciar als esports de muntanya amb un curs d’espeleologia. Més endavant es va atrevir amb l’esquí de travessia, l’escalada en roca i l’escalada en gel. Als 26 anys es va convertir en la primera espanyola en arribar al cim de l’Everest mentre es gravava un documental en format IMAX. Un temps després va formar part de l’equip de rescat d’un grup de muntanyencs que van perdre la vida a l’Everest. Des de llavors, ha treballat als mitjans de comunicació, ha fet contes il·lustrats, ha impartit conferències arreu del món i ha realitzat més de 30 expedicions alpinístiques, algunes d’elles obrint noves rutes.

Switch to mobile version