Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
4 Gener 2014 a 10:00

Santa Agnès

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

 L’ermita de Santa Agnès és un dels indrets més interessants del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. Es tracta d’una edificació, avui en ruïnes que es va construir aprofitant l’entrant d’una cova on a l’interior es van construir unes piques per aprofitar l’aigua que cau. El seu origen es remunta als segles XIII o XIV.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version