Autor Societat
29 Gener 2014 a 18:00

Un camió col•lideix amb un arbre de l’avinguda del Vallès

El conductor va ser traslladat a la Mútua

vehiclespolicia1_webAjuntament

Ahir a la nit es va produir una col·lisió on es va veure involucrat un camió a l’avinguda del Vallès. Un agent de la policia fora de servei va trucar la central informant que un camió havia creuat la mitjana de l’avinguda i havia topat amb un arbre. La porta del conductor no es podia obrir, així que es va avisar també als bombers perquè el conductor semblava estar ferit. El trànsit es va desviar, ja que un autobús urbà havia quedat enmig de la cua de vehicles. Finalment, es va poder treure el conductor del camió, el qual va donar positiu a la prova d’alcoholèmia. Una ambulància se’l va endur a la Mútua de Terrassa per assistir-lo.

A causa del xoc la caixa del camió va caure, així que es va donar l’avís a una grua assistencial que va retirar el camió. Els bombers van tallar l’arbre amb el qual va topar el vehicle, però es va haver de deixar senyalitzada l’afectació al carril dret de l’avinguda a causa de les obres de neteja i l’ocupació de la caixa del camió, que va ser retirada per una altra grua.

Un nen es perd al centre de Terrassa i el troba un operari d’Egarvia

Ahir a la tarda un nen de dos anys es va perdre al carrer Cardaire, al centre de Terrassa. Ell i el seu tiet van anar a buscar el fill d’aquest a una escola del centre, i quan l’home es va girar per asseure’l al cotxet, el nen havia desaparegut. La descripció del nen es va facilitar a totes les unitats, fins que al cap d’uns minuts un operari d’Egarvia va trucar la policia informant que havia trobat un nen sol al carrer Arquímedes que encaixava amb la descripció. Finalment, el nen va ser traslladat a l’Ajuntament on el seu tiet el va recollir.

Switch to mobile version