Autor Entitats
10 Gener 2014 a 18:30

Victus, llibre més llegit l’any 2013 a les biblioteques de la Diputació de Barcelona

Imatge del web del llibre

Imatge del web del llibre

Entre les 216 biblioteques que conformen la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i els 9 bibliobusos, Victus ha estat el llibre més sol·licitat i reservat.

D’això és el que es desprèn de les dades que ha pogut obtenir la Diputació i que ha comptat amb diferents categories. En segona posició hi ha la novel·la de Maria Dueás, autora de “El tiempo entre costuras” i en tercera posició ha quedat “Mision olvido”, també de Maria Dueñas.

En les categories juvenils més llegides tenim la saga estrella d’aquest any, si deixem de banda la llargament llegida durant anys anteriors “ Jocs de Trons”: “Jocs de la fam”. En segona posició trobem la segona part de la novel·la de Susanne Collins, mentre que en tercera posició hi ha la novel·la de Sònia Fernàndez-Vidal “Quantic love”.

Els còmics també han tingut una llarga llista de persones que els han volgut agafar i emportar-se’ls a casa. “Death Note” de Trugumi Ohba ha estat el còmic més llegit, mentre que “20th Century Boys “ de Naokia Urasawa n’ha estat la segona i “The Gentlemen Alliance”, d’Arina T Tanemura, la tercera.

Switch to mobile version